Oblačna nedelja

U Srbiji će ujutru i tokom prepodneva biće pretežno oblačno, ponegde sa kišom. Od sredine dana duži sunčani periodi, a popodne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren severni, severozapadni.

Najniža temperatura od 9 stepeni do 15 C, najviša dnevna od 19 stepeni do 24 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Valjevu će ujutru i pre podne biti pretežno oblačno uz mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren severni, severozapadni. Najniža temperatura 15 C, najvisa dnevna 23 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa jakim pljuskom i gradom. Temperatura će biti u granicama proseka za ovo doba godine.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.