OD 1.JANUARA NOVE PRIJAVE ZA TURISTIČKE VAUČERE

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će i u 2019. godini realizovati Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije, kojom je građanima opredeljeno više od sto hiljada vaučera u vrednosti od 5.000 dinara.

Vrednost vaučera iznosi 5.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava koji se po vaučeru može refundirati Ugostitelju.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima će se vršiti od 1. januara do 15. oktobra 2019. godine.

O uslovima konkursa za dodelu besplatnih vaučera za odmor u Srbiji građani se detaljnije mogu informisati na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija www.mtt.gov.rs.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.