ODLIČNI REZULTATI KADETSKE I JUNIORSKE SELEKCIJE STUDENTA

Kadetska selekcija Studenta, pod vođstvom trenera Vladimira Panića, uspešno je okončala 2022. godinu osvojivši prvo mesto posle prvog dela prvenstva lige Zapadne Srbije. Žuto-crni dečaci su u 7. kolu, u duelu sa direktnim konkurentom Loznicom, izvojevali pobedu 63-61 (15-14, 22-24, 13-11, 13-12) koja im je donela prvo mesto na tabeli bez poraza u ovoj sezoni. U uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici u sjajnoj atmosferi, kadeti Studenta, predvođeni Obradovićem i Jovanovićem, su uspeli da savladaju borbene Lozničane.

STUDENT1

Poene su Student postigli su Vojin Obradović 14, Strahinja Jovanović 10, Lazar Vučković 14, Aleksandar Milićević 18, Đorđe Gnjato 6 i Jovan Matić 1.

STUDENT3

Selekcija kadeta Studenta je već bila prvak Zapadne Srbije u sezoni 2021-22 zabeleživši samo jedan poraz u kalendarskoj 2022. godini. Inače, Vladimir Panić (40) je nekadašnji igrač Metalca, Poleta, Crvene zvezde, Lavova 063, Kopra, sarajevske Bosne, Traktorsarija iz Irana, Zlatoroga iz Celja, Balkana iz Botevgrada, Temišvara i ZTE Zalagaersega.

STUDENT2

Treba napomenuti da su i juniori Studenta, koje vodi bivši igrač Metalca Nedeljko Đorđić, prvi nakon jesenjeg dela prvenstva Zapadne Srbije takođe bez poraza.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.