Odložen SPREG!

Početkom aprila trebalo je da se održi 17. po redu Sajam privrede SPREG, ali su organizatori odlučili da se zbog situacije sa korona virusom sajam odloži do daljeg.

“Nakon višemesečnih priprema, velikog uloženog truda i mnogobrojnih planiranih aktivnosti žao nam je što moramo da Vas obavestimo da smo zbog nastale situacije odlučili da odložimo 17. Sajam privrede SPREG do daljeg. Zdravlje i bezbednost izlagača i posetilaca sajma nam je kao organizatorima najbitnije, stoga ćemo ove godine postupiti onako kako je jedino ispravno i za dobrobit svih”, saopštio je Jovan Grujić iz Agencije Gatti Valjevo, koja je pokretač SPREG-a.

Na ovogodišnjem SPREG-u trebalo je da nastupi više od 200 izlagača iz preko 60 gradova Srbije i BiH, a tokom sajma planirano je nekoliko značajnih propratnih programa koji je trebalo da okupe više od 20.000 posetilaca iz celog regiona ex-Yu.

“Tokom svoje dugogodišnje tradicije Sajam SPREG je doživljavao uspone i padove, pa verujemo da nas ovo odlaganje održavanja neće sprečiti da sajam unapređujemo i stvaramo još kvalitetniju platformu gde će se poslovni ljudi susretati i kreirati nove poslove”, poručio je Grujić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.