Opština Mionica: Izgradnja i izmeštanje vodovodne mreže

Sredstvima opštine Mionica finansiraju se radovi na izgradnji razvodne mreže u Šušeoci i izmeštanju dela vodovodne mreže u Osečenici koje izvodi JKP „Vodovod Mionica“. U Šušeoci se izvode radovi na postavljanju više od 6 kilometara nove razvodne vodovodne mreže, dok je u Osečenici u toku izmeštanje oko 500 metara cevovoda koji će ubuduće prolaziti putnom infrastrukturom.

Opština Mionica
-Mionica je bogata izvorima kvalitetne pijaće vode, ali su neplanska ulaganja i stihijska izgradnja u prošlosti doveli do toga da imamo enormne gubitke i da voda umesto na česmama, završi u voćnjacima i livadama.

Pomeranjem cevovoda sa privatnog zemljišta na javne površine, odnosno uz putnu infrastrukturu, omogućićemo brže i efikasnije održavanje, a samim tim i pouzdanije vodosnabdevanje svih korisnika sistema-rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković prilikom obilaska radova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.