Opština Mionica – odigrana završnica Mini maksi fudbalska liga

U subotu je u Hali sportova Mionica odigrana završnica Mini maksi fudbalske lige u kategoriji Maksi za decu 2008. godište i mlađe. Pobednički trofej i plasman na regionalnu smotru je u konkurenciji osam ekipa izborio Senjak beli iz Valjeva koji je u finalu savladao Senjak plavi.

Opština MionicaTreće mesto je pripalo ekipi valjevskog Tešnjara, koja je nagrađena i peharom za fer plej za osvojeno prvo mesto u revijalnom delu. Ovo je prva sezona Mini maksi lige u organizaciji Sportskog centra Mionica, a naredne subote igraju se završnice za 2009. i 2010. godište, gde je u revijalnom delu takmičenja koje je igrano od početka novembra nastupalo po devet ekipa.

Narednog dana u Mionici se igralo i regionalnog takmičenje Mini maksi lige za devojčice rođene 2007. godine i mlađe, na kojem su učestvovale fudbalerke Kolubare iz Lazarevca, Karađorđa iz Topole, Šampiona iz Čačka i Jedinstva iz Uba. Prvo mesto je pripalo Lazarevčankama koje će predstavljati region na predstojećem republičkom takmičenju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.