Opština Mionica – Odigrana završnica Mini maksi lige za decu 2009. i 2010. godište

Prošle subote su u Hali sportova Mionica odigrane završnice Mini maksi fudbalske lige za decu 2009. i 2010. godište i mlađe. Pobednički trofej je u obe kategorije u konkurenciji od po devet ekipa osvojio Senjak beli iz Valjeva čiji su fudbaleri u 2009. godištu u finalu bili bolji od Radničkog plavi, a u 2010. od vršnjaka Jedinstva iz Uba.

Opština Mionica

Treće mesto u 2009. godištu je pripalo ekipi Vojvoda iz Mionice, a Radnički narandžasti je osvojio pehar za fer plej za osvojeno prvo mesto u revijalnom delu. Kod dece 2010. godište treći je bio ZSK beli iz Valjeva, a pehar za fer plej su podigli mali fudbaleri Ribnice iz Mionice kao najuspešnija ekipa u revijalnom delu takmičenja. Do završetka prve sezone Mini maksi lige u organizaciji Sportskog centra Mionica, ostalo je da se naredne subote odigraju završnice u 2011. i 2012. godištu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.