Opština Mionica: Podeljeni humanitarni paketi

U okviru projekta „Odgovor na KOVID-19 pandemiju na teritoriji Mačvanskog i Kolubarskog okruga“ koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju “, predstavnici Asocijacije „Duga“ i opštine Mionica su izvršili podelu humanitarnih paketa socijalno najugroženijim porodicama u Popadiću, Rakarima, Virovcu i Mionici.

Opština MionicaAkcija će biti nastavljena i tokom narednih dana i ukupno će biti podeljeno 65 paketa koji sadrže životne namirnice i sredstva za higijenu. Kako bi se omogućilo da pomoć stigne do što većeg broja socijalno ugroženih porodica, opština Mionica je sufinansirala projekat. Projekat koji će trajati 6 meseci, pored podele paketa podrazumeva i pružanje psihološke podrške, socijalne intervencije i praćenje i upućivanje korisnika i izradu bezbednosnih planova u skladu sa konceptom bezbednosne kulture u odabranim opštinama Mačvanskog i Kolubarskog okruga.

Opština Mionica

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.