Opština Mionica: Postavljeni besplatni rezervoari sa dezinfekcionim sredstvima i organizovana podela maski

Od ponedeljka će svi građani imati priliku da na četiri lokacije, na teritoriji opštine Mionica, besplatno natoče dezinfekciono sredstvo natrijum-hipohlorit.

Lokacije na kojima su rezervoari postavljeni su:

Varoš Mionica ( na ulazu u zgradu JKP-a);
– Brežđe ( na ulazu u zgradu ambulante);
– Rajković (na raskrsnici prema domu zdravlja);
– Banja Vrujci ( na ulazu u zgradu doma zdravlja).

Opština Mionica

Štab za vanredne situacije opštine Mionica je organizovao podelu besplatnih zaštitnih maski u mioničkim selima. U tu svrhu je formirana proširena mreža volontera, sačinjena od ljudi koji su prihvatili da pomognu u distribuciji u svojim mestima, i na taj način omogućili da u što kraćem roku svi mioničani dobiju ovo sredstvo zaštite od širenja zarazne bolesti COVID-19.

Ako želite da se pridružite mreži volontera, a i za sva druga pitanja možete se obratiti Info službi opštine koja stoji na usluzi svim Mioničanima na 0800505055.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.