Opština Mionica: Potpisani ugovori vredni 10,69 miliona dinara

Ministarka bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i predsednik opštine Mionica Boban Janković su u ponedeljak u Beogradu potpisali ugovor o sufinansiranju mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u 2020. godini u ukupnoj vrednosti od 10,69 miliona dinara.

Opština Mionica

Od toga mionička lokalna samouprava obezbeđuje 25 procenata sredstava, a Kabinet ministra 75 procenata. Opštini su odobrena četiri projekta, kojima se predviđa opremanje Osnovne i Srednje škole u Mionici čija rekonstrukcija je u toku i osnivanje psihološkog savetovališta za adolecente i njihove roditelje i za mlade bračne parove, kao i savetovališta u oblasti reproduktivnog zdravlja.

Opština Mionica
– Zalažući se za budućnost Mionice nastojimo da se ravnomerno razvijamo na svim poljima, stvarajući podlogu za sigurnu egzistenciju naših porodica koje su stub društva. Obrazovanje je ključ zdrave budućnosti naše dece-za njih sve radimo-ističe predsednik Opštine.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.