Opština Osečina: AKADEMSKO OBRAZOVANjE JE UTEMELjEN PUT RAZVOJA ZAJEDNICE

Na Akademiji strukovnih studija Zapadne Srbije u Valjevu prezentovan je i odbranjen master rad Marijane Matić iz Osečine. Predsednik Opštine Osečina Nikola Tomić je bio član komisije za ocenu i odbranu master rada.

NIkola-Tomic-Opstina-Osecina-Visa-strukovna-skoal-2
“Izuzetna mi je čast što sam bio član Komisije za ocenu i odbranu master rada Marijane Matić. Neizmerno zadovoljstvo što je poslovanje “JKP Osečina” čiji sam bio direktor, uzeto kao primer za izradu master rada. Rad Javnih preduzeća je kompleksan sistem, naročito rad JKP u čijoj je delatnosti smešteno više pojedinačnih oblasti pružanja usluga građanima i s toga je master rad vredan primerak dobre prakse za uspešno poslovanje JKP ” Osečina”. Takođe, ponosan sam što je Marijana Matić, zaposlena u Opštinskoj upravi Osečina i što vodi Odeljenje za budžet i finansije, i što će svoja iskustva preneti kolegama s ciljem unapređenja poslovanja. Ujedno, ovo je i dokaz koji vraća obrazovanje u nezaobilazan i značajan segment razvoja društva. Završni master rad na studiji slučaja JKP Osečina iz Osečine. Student master studija Marijana Matić uspešno je odbranila master rad na temu “Značaj funkcionalne finansijske analize poslovanja javnih komunalnih preduzeća u Srbiji za definisanje njihove optimalne finansijske politike i politike zaduživanja kroz primer JKP „Osečina“ – Osečina“ “ 20. oktobra 2022. godine u prostorijama Odseka Valjevo Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija. Javnom odbranom master rada Marijana je pokazala sposobnost za samostalni profesionalni rad u oblasti računovodstva i finansija,” rekao je Nikola Tomić.

Komisiju za ocenu i odbranu master rada činili su:
– Me Vesna Marković, profesor strukovnih studija, predsednik
– Dr Slobodan Ilić, profesor strukovnih studija, mentor
– Nikola Tomić, predsednik opštine Osečina, član.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.