OPŠTINI OSEČINA 20 MILIONA DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA RAZVOJ RURALNE INFRASTRUKTURE

U poneljak 29. maja Nikola Tomić predsednik Opštine Osečina potpisao je Rešenje za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije na unapređenje i razvoj ruralne javne infrastrukture kod Ministarstva poljoprivrede. Opština Osečina je na ovaj javni poziv konkurisala projektom Rekonstrukcije puta kroz naselje Jalovik u MZ Konjic u kojem ima 70 kuća u dužini od 1,3 kilometra i podrazumeva asfaltiranje deonice koja prolazi kroz naselje. Dobijena sredstva su u iznosu od 20.000.000 dinara.

Opstina-Osecina-Nikola-Tomic-123“Mnogo je puteva u našoj opštini kojima je potrebna rekonstrukcija asfalta ili izgradnja novog asfalta i infrastrukturni problem je jedan od naših najvećih problema. Ovaj putni pravac je izabran pre svega jer se projekat uklapao u finansijski iznos koji nam je mogao biti odbren a zatim i zbog broja dece, omladine i Roma kao osetljive kategorije koji ovde žive što je dodatno doprinelo da ovaj projekat bude odobren od strane Ministarstva poljoprivrede. Nastavljamo da se borimo da uz pomoć države asfaltiramo i putni pravac Vlašić- Spomen kompleks u Gornjem Crniljevu što predstavlja najveći prioritet za sve nas”, rekao je Nikola Tomić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.