Osam medalja na Tara openu u Bajinoj Bašti

Karatisti, Karate kluba 014 Valjevo u subotu 11.05.2024 godine nastupili su na tradicionalnom internacionalnom karate turniru Tara Open, koji se po 27. put održao u Bajinoj Bašti. Na turniru je nastupilo oko 400 takmičara iz zemlje i regiona. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet takmičara i osvojio osam medalja. Odličjima okitili su se: Jakov Jovanović osvojio je zlato, Vuk Đuričković srebro dok su bronzu osvojili Neda Damnjanovič, Aleksa Matijević, Bogdan Pavlović, Marina Beljić i Sofija Petrić. Karate klub Bajina Bašta redovan je posetilac karate turnira u Valjevu i naš klub se rado odaziva i uzima učešće na turniru u Bajinoj Bašti. Rezultati naših takmičara nakon veoma teške sezone ohrabruju i dobra su uvertira za polaganje za karate zvanja koja nas čekaju u narednom periodu.

B Basta (2)

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim: Marina Goloskoković, Milica Ilić, Predrag Branković, Milan Lepojević, Milenko Lukić i Vladan Živanović, kontinuirano rade na stvaranju novih šampiona i vrhunskih takmičara. Škola karatea koju baštini Karate klub 014 Valjevo jedna je od najboljih u regionu uže Srbije.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply