Osečanci Pinokijevci plešu za vas!

Danas, 31.avgusta, pred kraj ovog divnog leta, orila se pesma, mirisala je šljiva širom sveta! Da znate samo koja je milina kad kolo zaigra na sred kultnog mesta po imenu Osečina! Slavi se džem, slavi se rod i porod, slavi se narod i narodni duh! IJ predškolske grupe ,, Pinokio” sa svojim vaspitačima Vesnom Lazić, Tamarom Raičević, Suzanom Jakovljević i vaspitačem Kreativne radionice ,, Pinokio” Ružicom Aleksić, pokazali su svoje remek delo, rezultat svog rada i truda, napornog vežbanja i zalaganja…U svemu tome dominiraju volja, želja, ljubav, prijateljstvo, snaga a pre svega timski duh! Pogledajte fotografije kako smo se mi proveli na Sajmu Sljiva, a sledeće godine posetite i Vi ovu divnu narodu posvećenu manifestaciju!
Zahvaljujemo se našim divnim domaćinima na pozivu PU ” Lane ” Osečina, našoj dragoj koleginici Ani Tešić, direktorci Dušici Grujičić kao i svim ostalim kolegama na gostoprimstvu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.