Osmomartovski štand SNS-a u Valjevu

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, obeležili su Međunarodni praznik žena, 8. mart.  Kao znak pažnje svojim sugrađankama su delili ruže, ali su i razmenili mišljenja vezana za društveno političi status pripadnica lepšeg pola u  Srbiji. Opšti je utisak da su žene zadovoljnije svojim statusom.  Svaka sugestija je  ovom prilikom  bila dobrodošla, saopštili su valjevski naprednjaci.

SNS

“Osmomartovski  štand obišao je i Lazar Gojković, nosilac liste Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić – Za našu decu., i kandidat za gradonačelnika Valjeva. Ovom prilikom je svoje sugrađanke darivao cvećem i razgovarao sa njima o planovima koji će biti realizovani, a koji će pored prosperiteta Valjeva, svakako uticati i na bolji život kako  porodica, pojedinaca tako  i sve naše dece. O Međunarodnom prazniku žena, statusu žena i onom što se čini na poboljšanju istog , Lazar Gojković, prvi na listi valjevskih nprednjaka i kandidat za prvog čoveka u gradu na Kolubari je rekao:

“Danas većina građana kao i političara razume da društvo ne može napredovati oslanjajući se samo na jednu polovinu populacije.Najbolji dokaz za to je i odluka predsednika Aleksandra Vučića da 45 procenata žena uključi u društveno-politički život.Ono što je jako važno jeste da svakodnevno moramo raditi na zaštiti žena od nasilja i sa se žene moraju osećati sigurno. Žene su pametne, žene su uporne i ja koristim ovu priliku da svim pripadnicama lepšeg pola  poželim srećan praznik”, navodi se u saopštenju GrOSNS Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.