Osveštavanje vodice povodom krsne slave Savindana

Kad na svet gledamo vedro, iskrenim očima poput deteta, kad nam je misao bezgrešna i reč čista, kad dušom osećamo nečiju tugu i veselimo se tuđoj radosti, kad su daleko od nas i zloba i greh, treba da znamo i verujemo da je tada Hristos sa nama! Nastavimo delo našeg učitelja, pođimo u crkvu ka Isusu Hristu, Svetog Save bila najveća je želja, da čuvamo veru iskrenu i čistu. Slave deca svoju slavu carskog sina Svetog Savu!
2019. godine Gospodnje, 25. dana meseca januara, prostorije udruženja “Anđeli čuvari” i Kreativne radionice “Pinokio”, odisale su mirom, spokojem, radošću! Saša Maksimović – protonamesnik izvršio je osveštavanje vodice povodom predstojećeg Savindana. Deca su prisustvovala duhovnom činu i zajedno izgovarala reči molitve “Oče naš”, nakon čega su sa primetnim elanom i poletom prikazala samo mali deo programa koji pripremaju za priredbu, za Svetosavsku proslavu. Dok su neki dostojanstveno recitovali, drugi su sa ljubavlju, ponosno otpevali pesme koje govore o životu i delu Svetog Save.
Šaljemo Vam niz fotografija, neka u Vama vlada mir, spokoj, ljubav, neka ste blagosloveni od Gospoda!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.