Otkazan koncert Željka Samardžića i ostali programi vezani za doček Srpske nove godine

Zbog pogoršanja epidemiloške situacije i povećanja broja zaraženih korona virusom, otkazuje se program obeležavanja dočeka Srpske nove godine u Valjevu, u kojem je centralni događaj trebalo da bude koncert Željka Samardžića na gradskom trgu. To su kao organizatori najavljenih programa za doček Srpske nove godine saopštili Centar za kulturu Valjevo i Grad Valjevo u zajedničkom saopštenju za javnost.

Zeljko-Samardzic

“Zbog naglog porasta broja zaraženih i sve nepovoljnije epidemiološke situacije na teritoriji grada Valjeva, a u cilju zaštite zdravlja građana, Grad Valjevo i Centar za kulturu Valjevo, kao organizatori programa obeležavanja dočeka Srpske nove godine, doneli su odluku da ovaj program otkažu“, navodi se u informaciji za javnost organizatora.

OTKAZUJU SE SLEDEĆI PROGRAMI:
13. januar
16.30 do 18.30 – Paja klovn (program za decu)
22.00 – Koncert Željka Samardžića
24.00 – Novogodišnji vatromet
14. januar
15.30 – Čarolija meseca  (projekcija filma za decu)
15. januar
12.00 – Mudro prasence (predstava za decu)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.