OTVORENE 32. TEŠNJARSKE VEČERI

Tradicionalna manifestacija Tešnjarske večeri po trideset drugi put zvanično je otvorena u subotu na platou ispred Centra za kulturu Valjevo pred oko nekoliko hiljada Valjevaca i njihovih gostiju.

U ime domaćina Tešnjarskih večeri, u ime grada Valjeva član Gradskog veća zadužen za kulturu Dejan Bogojević je pozdravio sve posetioce ove manifestacije.

„Dragi sugrađani, dragi gosti dobro došli na otvaranje 32. Tešnjarskih večeri, tradicionalnog gradskog letnjeg festivala. Ove godine Tešnjarske večeri traju od 3. do 11. avgusta i želimo vam da uživate u programima ovog tradicionalnog letnjeg festivala.Čast mi je i zadovoljstvo da vas pozdravim u ime grada Valjeva, u ime gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića i naravno u svoje lično ime. Ove godine kao što već znate Tešnjarske večeri traju od 3. do 11. avgusta. Želim da uživate u programima svih ovih festivalskih dana koje smo za vas pripremili. Radi se o zaista bogatom i raznovrsnom programu za sve uzraste i svačiji ukus, a to je tako jer je ovo festival svih nas“, rekao je Dejan Bogojević.

Festival „Tešnjarske večeri“ je otvorio dr Dušan Ružičić, najmlađi doktor medicinskih nauka u Valjevskoj bolnici, kardiolog, koji se opredelio da živi i radi u gradu na Kolubari.

„Poštovani sugrađani, velika mi je čast i zadovoljstvo da mogu da otvorim ovako jednu veličanstvenu manifestaciju, koja je simbol našeg grada. Istovremeno želeo bih da se zahvalim vama i organizatorima Tešnjarskih večeri što su mi pružili ovakvo poštovanje. Nadam se da ćete uživati u ovom raznovrsnom programu bar onoliko koliko ću i ja u njemu uživati, a s obzirom na to da svi željno isčekujemo prvi koncert koji je na redu, a u nadi da ćemo se što manje viđati na mom radnom mestu, a što više na ovakvim manifestacijama, želim vam prijatan provod“ poručio je prisutnima dr Ružičić.

Posetioci Tešnjarskih večeri biće u prilici da prisustvuju brojnim programima. Svake večeri od 3. do 11. avgusta na četiri lokacije u gradu biće prikazano pet do šest različitih programa sa koncertima potpuno različitih vrsta muzike, preko pozorišnih predstava, raznih pratećih programa i drugih sadržaja.

Koncert „Amadeus bend“ je ozvaničio početak ovogodišnjih valjevskih „Tešnjarskih večeri“.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.