Pešadijska gađanja u septembru

Iz jedinice Vojne pošte Valjevo obaveštavaju građane da će u toku septembra izvoditi pešadijsko gađanje na poligonu strelišta „Sedlari“.

Gađanje će se izvoditi 17 dana i to  1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 19, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29. i 30. septembra  od 7 do 23 časa.

U toku izvođenja gađanja zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega na deonici puta Male Bobije – Bobije – kota 430 (raskrsnica puteva: Lelić-Strmna Gora – Sedlari). U vreme izvođenja gađanja biće postavljeno obezbeđenje i neće se dozvoljavati saobraćaj na navedenoj deonici puta. Za lica i stoku koja se u navedenom vremenu nađu u opasnom području neće se davati odšteta.

Početak i završetak gađanja označiće se sirenom i to sa tri duga zvučna signala. Završetak gađanja označiće se skidanjem crvenih barjaka i povlačenjem stražara.

Najstrože je zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Pri nailasku na takva zrna, svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna i njihovih delova. Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog pogodaka, treba da dostavi odmah svoju prijavu Vojnoj pošti 9845 Valjevo, a najkasnije tri dana po realizaciji gađanja. Prijave posle tog roka neće se uzimati u obzir, navodi se u obaveštenju Vojne pošte Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.