Pinokijevci … danas !

Veselom pesmom najmlađi Pinokijevci sa svojim vaspitačima Tamarom Raičević, Vericom Polić i Suzanom Jakovljević započeli su i ovaj dan! U sobicu mlađe grupe prizvali smo zimsku vilu, lutkicu koja je prijateljica dragog Deda Mraza. Došla je sa svojim prijateljima i donela prazničnu čaroliju.

Euforija praznika koji nam stižu već je prisutna među najmlađima. U svakoj pesmici, igri, kroz dramske igre, kroz predstave na improvizovanij pozornici, upoznaju praznične rituale, običaje koji su rasprostranjeni širom planete i zbilja, stvara se osećaj bliskosti, ljubav je svuda, radost ne izostaje i kroz zabavu uživaju, saznaju. Bojili su šablone koji opisuju divan momenat, ukrašavanje novogodišnje jelke u domu.

Kako je kraj godine vreme da rezimiramo svoj napredak, ovog puta smo merili koliko smo porasli u visinu, gospođa Žirafa nam je o tome dala precizne podatke. U aktivnostima ovog lepog dana sa nama je učestvovala i Dušica, student na Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače, Šabac. Iskustva koja delimo su sjajna i uvek smo otvoreni za dobru saradnju.

Ostaje nam još da sa vama podelimo pomenute momente putem fotografija.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.