Pinokijevci – Gradimo mostove među generacijama

Kako se niže dan za danom ove posebne Dečje nedelje tako se i atmosfera zahuktava. Svim predškolskim grupama grada Valjeva deca iz Udruženja ” Anđeli čuvari ” i Kreativne radionice ” Pinokio “darovali su poseban kulturni momenat. Na velikoj sceni Centra za kulturu, za svoje mlade prijatelje, izveli su predstavu ” Pokahontas i Čarobna zemlja”. Ovacije, ovacije, divna publika, gromoglasan aplauz. Baš to je ono što u mladim glumcima budi emociju koju u svom glumačkom žaru prenose na gledaoce, ge zajednički proživljavaju doživljaje nesvakidašnjih likova. Publika je uživala. Ovo je jako lep vid promocije stvaralaštva za decu, afirmacija kulture, druženja.
Neumorni Pinokijevci nestrpljivo su iščekivali nastavak dana. Svoje plesno umeće,talenat za igru, timski duh i zajedništvo prikazali su na muzičko – plesnom programu pod nazivom ” Razigrana deca “. U valjevskoj hali sportova organizovane su aktivnosti dece i vaspitača PU ” Milica Nožica”. Predškolci IJ Pinokio sa svojim vaspitačicama Vesnom i Ankom, svoj entuzijazam i jasan stav publici su približili kroz koreografiju ” Deca imaju pravo “. U igri im je podrška bio njihov omiljeni Pinokio.
Zablistala su naša deca danas u svemu! Prelistajte naš album.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.