Pinokijevci na godišnjici Centra za VTO !

Dana 14.12.2017. godine obeležen je važan datum. Tačno je 5. godina od kada je Centar za vantelesnu oplodnju Valjevo otpočeo sa radom. Pet godina od kako naši lekari, vrhunski stručnjaci iz oblasti VTO sa svojim timom svakodnevno angažovani na ispunjenju svoje misije, da stvore novi život, usrećuju parove dajući im mogućnost da se ostvare u najlepšoj ulozi, ulozi roditelja.

Organizatori su upriličili svojevrsni dogadjaj. Najlepše od svega jeste to što su centralnu ulogu u događaju imala deca koja su rođena baš zahvaljujući lekarima sa odeljenja za VTO Valjevske bolnice. Najlepši rezultati tima ljudi, okupljeni na jednom mestu – deca!

Pokloni, reči zahvalnosti Centru za VTO su nasmejani, veseli roditelji sa svojim mališanima. Bilo nam je drago da smo imali priliku da doprinesemo ovako lepom događaju sa divnim povodom. Današnji skup bio je najlepše mesto u gradu. Uveličali su brojni talentovani mališani. Među njima i Udruženje “Anđeli čuvari” i naša draga deca Pinokijevci i članovi naše dramske sekcije. Izveli su predstavu “Stvaranje novog života”. Prisutni nisu krili svoje oduševljenje. Mnogi su bili istinski dirnuti našom pričom sa srećnim krajem. Ostaje nam još da i vama putem fotografija prenesemo atmosferu ovog zaista posebnog i veoma značajnog dana!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.