Pinokijevci opet slave – “Svaki trud vredi na uspehu ne štedi”

Oralno zdravlje čuvamo od najranijeg uzrasta. U organizaciji ” Zavoda za javno zdravlje” ” Doma zdravlja Valjevo”, Crvenog krsta i drugih zdravstvenih institucija, Nacionalna nedelja zdravlja usta i zuba donela je mnoge nagrade vrednim i talentovanim vaspitacima, kreativnoj i uzornoj deci čiji je spektar talenata zaista sirok. IJ ” Pinokio” PU ” Milice Nozice”, predskolska grupa 1 sa vaspitačima Vesnom Lazić i Tamarom Raičevic osvojila je prvu grupnu nagradu na konkursu kolubarskog okruga za svoj rad ” Zdravko Zubić” kao i prvu pojedinacnu nagradu decak Aleksandar Stojnić i specijalnu nagradu devojcica Aleksandra Panic iz iste grupe.
Takodje su na konkursu ucestvovale i mladja vaspitna grupa ” Kreativne radionicd Pinokio” sa vaspitacima Vericom Polić, Violetom Jovanović i Sarom Jakovljević, starija uzrasna grupa sa vaspitačima Ružicom Aleksić i Marijom Andrić kao i IJ ” Pinokio” predskolske grupe 2 sa vaspitačima Mirjanom Živanović i Suzanom Jakovljević. Uspesi se nižu, pobede se slave, svet ce tek videti šta mogu naše pametne glave.
Da bez muke nema nauke, pokazale su naše vredne ruke. Uživajte u nasim fotografijama i vodite računa o svojim zubima u mladosti da biste ih imali zdrave u starosti!

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.