Pinokio pronalazi svoj dom

Lutak Pinokio je napravljen u jednoj posebnoj radionici “Lutkac” u Beogradu, i tako je dugo živeo u njoj.Zoran i drugari koji su bili Đepeto za našeg Pinokija iako su bili divni domaćini on je morao da krene putem svog srca i da pronađe svoju veliku porodicu.Delovao je isprva srećno, ali onda je odlucio da pronađe svoj pravi dom. Dugo je lutao po gradovima i selima, da je već bio izgubio svaku nadu. A onda je došao u Valjevo. Ugledao je najlepšu kuću u gradu i čuo graju malih Pinokijevaca, odmah je znao da je stigao na pravo mesto, da je pronašao svoj topli dom. Ušao je i predstavio se našoj deci. Posetio je mlađu, stariju grupu i na kraju predškolsku. Popio je čaj sa dečicom na čajanci i predstavio se na engleskom. U razgovoru sa predškolcima i poseti njihovoj učionici odlučio je da ipak sedne u školsku klupu i prati časove. Bio je to poseban doživljaj za našeg posebnog gosta. Kad se dobro upoznao sa samom zgradom i svim učionicama, kao i vaspitačima,
odlucio je da nas zamoli da živi sa nama. Naravno da su naša deca sa najvecom radošću prihvatila ovu vest i učinila sve da se naš Pinokio zaista oseća kao kod svoje kuće. Postali smo sjajni domaćini, pored kojih se naš gost zaista oseća srećno. Uredno ćemo obaveštavati i ostalu decu u gradu, putem virtuelnih medija o životu naseg Pinokija. I naravno, ostaje da uživate u našim nesvakidašnjim fotografijama. Pinokio vam svima šalje poljubac do sledećeg viđenja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.