Plaćanje karticama na šalterima Gradske uprave

Na šalterima Gradske uprave u Valjevu, instalirani su POS terminali na kojima je moguće platnom karticom platiti administrativne takse ili naknade. Karticama (Dina, Visa, MasterCard) se može platiti na tri šaltera: odobrenja za gradnju, naplata poreza i šalter matičara.

 

Na ovaj način će se omogućiti građanima, koji sve više koriste platne kartice, da na jednom istom mestu podnesu zahtev, plate i dobiju traženi dokument, čime će uštedeti vreme, jer neće morati da idu na šaltere Pošte i banaka da ih plate.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku kompanija „Masterkard“ i Viza“, pokrenula je nacionalnu kampanju u gradovima i opštinama „Šampioni bezgotovinskog plaćanja“. Među izabranim opštinama se našlo i Valjevo, pa građani od sada mogu koristiti ovu uslugu na šalterima Gradske uprave.

Izvor: Valjevo.rs

Foto: Valjevo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.