Pobeda SNS-a na 10. rođendan

Srpska napredna stranka saopštila je da su kandidati, koje je podržala na juče održanim izborima za Skupštine gradskih mesnih zajednica Grada Valjeva, odneli ubedljivu pobedu u svih 15 gradskih mesnih zajednica.

Izbori za članove Skupštine MZ u gradu 2016. godine (izvor: http://valjevo.sns.org.rs)

“Tri sedmice nakon izbora za Skupštine seoskih mesnih zajednica na teritoriji Grada Valjeva, danas su kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka , odneli ubedljivu pobedu i na izborima za Skupštinu u svih 15 gradskih mesnih zajednica. Koordinator za Kolubarsko-mačvanski okrug, Branislav Malović, zadovoljan postignutim uspehom, naglašava da ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana na izuzetan rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom, dr Slobodanom Gvozdenovićem koja jednako vodi brigu kako o seoskom , tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva”, piše u saopštenju SNS-a.

U saopštenju se još navodi da su Valjevci su još jednom potvrdili koliko veruju svom predsedniku, Aleksandru Vučiću, koji je na čelu najjače stranke u Srbiji i da je značaj ove pobede još veći jer je doneta upravo na dan proslave desetogodišnjice od osnivanja Srpske napredne stranke.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.