Počela rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića

Rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, kako je i najavljeno, počela je danas zatvaranjem dela ove ulice od Železničke do Pantićeve.

Vuka-Karadzica-ulica-Radovi-2

Radovi će se izvoditi fazno, a danas je počela Faza A, koja objedinjuje 1. i 2. fazu. Ova faza podrazumeva zatvaranje za saobraćaj dela Ulice Vuka Karadžića od Železničke do Pantićeve i od raskrsnice sa Pantićevom do raskrnice sa Karađorđevom, bez ulaska u granične raskrsnice. Biće zatvoren za saobraćaj i ulaz na parkiralište iza JKP „Vodovod“. Izmešteno je i autobusko stajalište pored bivšeg restorana „Šofer bar“, a javni gradski prevoz je preusmeren u Ulici vojvode Mišića i Karađorđevu, uz dozvoljeno levo skretanje autobusa iz Ulice Vuka Karadžića u Karađorđev,. posmatrano iz smera mosta na reci Kolubari.

Vuka-Karadzica-ulica-Radovi-1

Radove izvodi GP „Kompresor ing“ i planirano je da cela ulica bude završena do 6. decembra.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.