POČINJE SKI SEZONA NA DIVČIBARAMA

Ski staza „Crni vrh”, u okviru Divčibare Ski Resorta, biće otvorena za javnost u utorak 31. decembra 2019, na dan dočeka Nove godine.

Radno vreme skijališta je svakog dana od 9 do 16 časova.

Preuzeto sa : Divcibareskiresort.com

Novina u predstojećoj sezoni je da će se cene ski karata razlikovati za radne dane i dane vikenda. U radnim danima cene ski karata ostaju nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, dok će cene karata za dane vikenda biti od 10 do 20% više u zavisnosti od vrste ski pasa. Besplatna vožnja važi za decu uzrasta do 5 godina.

Na stazi će raditi objekat za iznajmljivanje opreme, dežuraće zdravstvena služba i Gorska služba spasavanja Srbije. U podnožju staze, na ski poligonu radiće ski škola za decu i odrasle.

Posetioce skijališta posebno će obradovati novoizgrađen ugostiteljski objekat  DivčiBAR – bar i restoran, sa  raznovrsnom ponudom hrane i pića. Petkom i subotom restoran će raditi do 23h, dok će ostalim danima raditi od 8 do 17h.

Zbog svoje blizine velikim gradovima, Divčibare je mesto na koje je atraktivno doći čak i na dan. Osim iz okolnih mesta i gradova najveća poseta skijaša i bordera očekuje se iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Obrenovca, Čačka i Loznice. Protekle sezone na ski stazi Crni vrh u 70 skijaških dana – skijalo je više od 10.000 skijaša i snoubordera.

Ski staza „Crni vrh“ duga je 850 m, sa visinskom razlikom od 180 metara. Poseduje dvosednu žičaru, kapaciteta 1200 skijaša na sat. Na stazi je u funkciji sistem za veštačko osnežavanje koji broji šest topova i dve žirafe. Staza po međunarodnoj kategorizaciji ima oznaku crvena i namenjena je veštijim skijašima.

Preuzeto sa : Divcibareskiresort.com

Pogledajte kompletan cenovnik karata za ski sezonu 2019/2020.

Cene iznajmljivanja ski opreme možete ih pogledati u rubrici ski rental.

Situaciju na skijalištu možete pratiti putem web kamere.

 

Divcibareskiresort.com

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.