Podela prvih hranilica za bebe

Dodela prvih hranilica za bebe, rođene na teritoriji Valjeva u 2023. godini, počeće danas, 10. avgusta, u 17.30 časova u Parku Pećina. Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predstavnici Fondacije „Humana srca“ koji su donirali nabavku 800 hranilica za bebe Valjeva, dodeliće prve hranilice roditeljima beba rođenih od 1. januara ove godine. Ova podela će se održati pre „Trke beba“, koje se organizuju tradicionalno u okviru Tešnjarskih večeri.

Podela hranilica za sve ostale bebe koje su rođene od 1. januara ove godine, organizovaće se u Maloj sali Skupštine grada Valjeva, kao što je organizovana i podela auto-sedišta. Biće pozivani roditelji da dođu i preuzmu hranilicu za svoju bebu.
Podsetimo, gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković i predstavnik Fondacije „Humana srca“, potpisali su ugovor o donaciji 800 multifunkcionalnih hranilica za bebe, u ukupnoj vrednosti od 3.605.760,00 dinara. Ovaj projekat rezultat je saradnje Fondacije i grada Valjeva, koji je potpisan u decembru prošle godine.
Dodela hranilica za bebe, koja će započeti danas, jedna je od mera pospešivanja populacione politike, koju sprovodi Valjevo.
Nakon dodele hranilica, u 18.30 časova počinje „TRRRRRRKA BEBAAAAA!!!“, koju podržavaju partneri „Pikolo mondo“, „Senzor“, „Hemikal“ i „Prinetks“ . Prijavljivanje je na Pećini od 17.30 do 18.15 časova, a bebe će biti podeljene u kategorije: starosti do 12 meseci (puzaći), od 12 do 18 meseci (guzaći) i od 18 do 24 meseca (trkaći). Staza će biti duga 24 metra!
Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.