Policija pronašla beživotno telo policajca osumnjičenog za ubistvo A.I.

Valjevska policija pronašla je beživotno telo policajca M.M. (52), za koga se sumnja da je iz vatrenog oružja juče ubio Valjevku A. I. (34), ispred zgrade u kojoj je živela u naselju Peti puk. Kako nazvanično saznaju Valjevska posla, osumnjičeni M.M. je izvršio samoubistvo, a njegovo telo pronađeno je na poligonu na Petom puku.

Valjevo

Foto: Valjevska posla

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu intenzivno su od juče tragali za osumnjičenim policajcem, kojem je već bila izrečena mera zabrane prilaska žrtvi A.I. sa kojom je nekada bio u emotivnoj vezi. A.I. je majka dvoje maloletne dece, bila je razvedena, radila jeu valjevskom “Gorenju”, živela je privatno na Petom puku, a inače je iz naselja Sedlari.

Pre nego što je pronađeno telo M.M. valjevska policija je izdala saopštenje u kojem se navodi da je A.I. osumnjičenog policajca u februaru prijavila za proganjanje. Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

“Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci sa uslovom od tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara takođe u trajanju od tri godine. Takođe, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla”, precizirano je u saopštenju valjevske policije.

 Povodom pronalska beživotnog tela policajca M.M. očekuje se novo saopštenje iz Policijske uprave Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.