Postavljena nova direktorka Elektrodistribucije u Valjevu

Nova direktorka Elektrodistribucije Srbije – ogranka u Valjevu je Nada Vasiljević, ekonomista, koja je ranije u ovom preduzeću bila na poziciji rukovodioca Sektora snabdevanja. Dosadašnja direktorka, dipl. ing. el. Tatjana Stefanović, smenjena je i vraćena na ranije radno mesto rukovodioca Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka. Ova promena je registrovana u APR-u.

EDB-Valjevo-2

Ogranak Elektrodistribucije Valjevo

Nezvanično se saznaje da sa direktorkama, bivšom i aktuelnom, predhodno nije obavljen nikakav razgovor, već su o promenama obaveštene preko aneksa Ugovora o radu, koji im je zvanično uručen, bez jasnog obrazloženja zbog čega je ulsedila smena navodećoj poziciji ogranka EDB u Valjevu.

Tatjana Stefanović je na čelo Elektrodistribucije u Valjevu došla u februaru ove godine kada je, tadašnji, dugogodišnji direktor ovog preduzeća Zoran Nikolić otišao u penziju. Razlog njenoj smeni, sa pozicije na kojoj je bila tek nekoliko meseci, vezuje se za izražene probleme ovoga leta sa elektrosnabdevanjem desetak valjevskih sela, čiji žitelji nekoliko nedelja u nazad organizuju protesne šetnje u mestu Pričević.

 

Milena Kuzmanović

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.