Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Grada Valjeva i Nacionalne službe za zapošljavanje

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i gradonačelnik Grada Valjeva Lazar Gojković, potpisaće sutra Sporazum o saradnji za realizaciji nove usluge Sistema integrisanih informacija.

Sporazum predstavlja osnov za stvaranje partnerskog odnosa i pružanja međusektorske podrške kroz osnivanje Info centra u holu Gradske uprave u cilju boljeg informisanja građana Valjeva o slobodnim radnim mestima, mogućnostima za zapošljavanje i integrisanje na tržište rada.

Kako je najavljeno, Sporazum će biti potpisan oko 9 časova u Maloj sala Skupštine Grada Valjeva, a događaju će, pored Martinovića i  Gojkovića, prisustvovati i zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Petar Jarić, direktor NSZ – filijale Valjevo Milan Đenadić,  direktor valjevske Tehničke škole Branko Goloskoković i direktor Ekonomske škole Valjevo Dragan Timotić.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.