Potvrđen drugi slučaj virusa COVID-19 na teritoriji opštine Lajkovac

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac obaveštava javnost da je na teritoriji opštine potvrđen drugi slučaj virusa COVID-19. Obolela je tridesettrogodišnja osoba ženskog pola. Prema podacima nadležnih ustanova, zaražena je pre izvesnog vremena doputovala iz inostranstva i od tada se nalazi u kućnoj samoizolaciji. Preduzete su mere izolacije za sve osobe sa kojima je zaražena bila u kontaktu i članove uže porodice.

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac još jednom apeluje na sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Takođe, molimo sugrađane ako primete simptome virusa COVID-19 da se bez odlaganja jave na broj telefona Opštinskog Kol centra 014/3431-120 ili na broj telefona Doma zdravlja Lajkovac 014/3431-124.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.