Potvrđena još dva slučaja virusa COVID-19 na teritoriji opštine Lajkovac

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac obaveštava javnost da su na teritoriji opštine Lajkovac potvrđena još dva nova slučaja zaraze virusom COVID-19. Oboleli su pedesetjednogodišnji muškarac i dvadesetogodišnji mladić. Na osnovu podataka nadležnih ustanova oboleli su hospitalizovani i preduzete su mere izolacije za sve osobe sa kojima su bili u kontaktu i za članove uže porodice.

Korona virus Lajkovac

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac još jednom apeluje na sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Takođe, molimo sugrađane ako primete simptome virusa COVID-19 da se bez odlaganja jave na broj telefona Opštinskog Kol centra 014/3431-120 ili na broj telefona Doma zdravlja Lajkovac 014/3431-124.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.