Poverenik za slobodan pristup informacijama od javnog značaja dolazi u Valjevo

Predavanje na teme “Izrada i objavljivanje Informatora o radu organa vlasti u Republici Srbiji” i “Izmene i dopune Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja”, održaće se u sredu, 7. decembra, u Svečanoj sali Valjevske gimnazije.

Predavanje “Izrada i objavljivanje Informatora o radu organa vlasti u Republici Srbiji”, održaće Mirela Zozi Jeković, šef Odseka u Sektoru za izveštavanje i analitičke poslove Službe Poverenika, dok će predavanje na temu  “Izmene i dopune Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja”, održati Milan Marinović, Poverenik za slobodan pristup informacijama od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.