Predavanje i promocija knjige “Kroz život bez nasilja”

U saradnji sa Podružnicom psihologa Valjevo, MŠ “Živorad Grbić” u četvrtak, 30. maja, sa početkom u 19 časova, u koncertnoj sali škole, organizuje predavanje i promociju knjige “Kroz život bez nasilja”, autora Siniše Brlasa, profesora psihologije i specijaliste psihologije.
Vršnjačko nasilje
Knjiga “Kroz život bez nasija” je priručnik i vodič kroz prevenciju vršnjačkog nasilja kao rizika za mentalno zdravlje, između ostalog pruža korisne temelje za prepoznavanje različitih oblika agresivnog ponašanja, daje smernice za razlikovanje agresivnog i nasilnog ponašanja, kao i za prepoznavanje njihovih začetaka i razvojnoga puta kod dece i mladih.
U predavnju i promociji knjige učestvuju klinički psiholog Milena Seka Maksimović, autor knjige Siniša Brlas i Suzana Radovanović Perić – direktorka MŠ “Živorad Grbić”.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply