Predizbor kandidata Lokalnog fronta za poslanike na koalicionoj listi “Moramo”

Lokalni front Valjevo saopštio je da je otpočeo sa postupkom PREDIZBORA, na osnovu čijih rezultata će se kandidati iz Valjeva rangirati na izbornoj listi zeleno-leve grupacije “MORAMO”, koju čine Otvorena građanska platforma “Akcija”, pokret “Ne davimo Beograd” i “Ekološki ustanak”. Iz Lokalnog fronta obaveštavaju da su prethodnih dana na društvenim mrežama predstavljene biografije četiri njihova kandidata za poslanike za listu koalicije “MORAMO”. Kandidati su Ivan Manić – profesor engleskog jezika, Jasminka Nedeljković – dipl. ekonomista u penziji, Ljubomir Radović – profesor geografije i Draginja Ristić – profesorka engleskog jezika.

LF

Kandidati Lokalnog fronta za poslanike na koalicijonoj listi “Moramo”

“U periodu od 1. do 13. februara dešavaće se onlajn glasanje preko softvera “Google Forms”, uz glasanje uživo na javnim mestima na kojima ćemo organizovati štandove i glasanje u našim prostorijama u ulici Dr Pantića br 37. Građani će, prvi put kod nas, na ovaj način direktno odlučivati o tome koga žele kao svog predstavnika u Skupštini Srbije. Zahvaljujemo se sugrađanima na odličnim reakcijama na najavu PREDIZBORA na društvenim mrežama i pozivamo ih da se uključe i do kraja isprate ovaj demokratski proces kojim otvaramo novo poglavlje u političkom životu naše zemlje. Moramo, zajedno i drugačije, za normalnu Srbiju”, poručuju u saopštenju “frontovci”.

Kako se još ističe, Lokalni front Valjevo od svog nastanka strasno zastupa ideje direktne demokratije i građanske participacije.

“Za to nam nisu potrebne stranačke centrale, uputstva i direktive. Sami smo krojači svoje sudbine, naročito zato što predstavljamo i branimo interese svog grada i svojih komšija”, navodi se u saopštenju valjevskog Lokalnog fronta.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.