“Predloženi sporazum EU sam po sebi predstavlja priznanje KiM”

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) za jučerašnji incidenat u Narodnoj skupštini smatra odgovornim isključivo predsednika Skupštine zbog njegove samovolje i manira da ne daje reč poslanicima za očiglednu povredu poslovnika, iako mu je to obaveza.

POKS-1

“Na jučerašnjoj sednici predsednik Srbije obmanuo je javnost, kada je obećao da neće priznati nezavisnost lažne države Kosova, jer nije objasnio da samim činom potpisivanja sramnog francusko – nemačkog sporazuma, to će suštinski biti urađeno. Nakon toga Srbija sve i da hoće, ne može sprečiti članstvo tzv. Kosova u UN, pa čak i da glasa protiv njenog članstva”, izjavio je potpredsednik Skupštine Srbije i predsednik POKS Vojislav Mihailović.

“Građani moraju da znaju da nakon potpisivanja spornog sporazuma, Albancima više nije ni potrebno priznanje od Srbije, nego će oni nezavisnost i članstvo u UN steći i protiv volje Srbije. To je velika prevara koja nam se sprema od strane zapada i našeg rukovodstva. Srbija se u slučaju prihvatanja francusko – nemačkog sporazuma praktično odriče Kosova i Metohije i nema više nikakva prava i ingerencija nam njim”, dodao je Mihailović.

GrO POKS Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.