Upozorenje zbog pešadijskog gađanja

Jedinice Vojske Srbije izvodiće tokom februara pešadijska gađanja na poligonu strelišta “Sedlari” u zoni levo: Sedlo brdo (kota 352 metra) – M. Bobije i desno: brdo Ruika (kota 345 metra) – brdo Bobija (kota 454 metara pa je potrebno da se najkasnije jedan čas pre početka gađanja u navedene dane evakuiše stanovništvo i stoka iz navedenog opasnog područja i zabrani kretanje do jedan čas po završetku gađanja i to 6, 7, 8, 13, 20, 21, 22, 27, i 28 februara.

Gađanje će se u navedene dane izvoditi u vremenskom periodu od 7 do 22 časa. Takođe u ovom prostoru zabranjuje se i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova. Početak i završetak gađanja označavaće se sirenom i to sa tri duga zvučna signala.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.