Preventivna akcija Doma zdravlja Valjevo u Brankovini

U okviru projekta „Preventiva – suština primarne zdravstvene zaštite“ u subotu 7. marta od 8 do 12 časova Dom zdravlja Valjevo organizuje preventivnu akciju u ambulanti Brankovina. Svi meštani Brankovine i okolnih sela mogu doći na besplatne ciljane preglede: za procenu rizika oboljevanja od šećerne bolesti tipa 2, za rano otkrivanje rizika za nastanak bolesti srca i krvnih sudova i za rano otkrivanje depresije.

Dom zdravlja Valjevo

Fotoilustracija

Lekari i sestre Doma zdravlja Valjevo pružiće preventivne usluge merenja krvnog pritiska, telesne težine i visine, šećera i holesterola u krvi, izračunavati indeks telesne mase, dati neophodne savete za zdrav način života i upute za dalje lečenje po potrebi… Zdravlje mogu prekontrolisati i meštani bez zdravstvenog osiguranja, odnosno knjižice. Dom zdravlja poziva na preglede i one koji misle da su potpuno zdravi – da to provere i potvrde.

*Podrška za ostvarenje ovog Projekta obezbeđena je kroz grantove za projekte u okviru „Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije“ i „ Dodatnog finansiranja za Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije“ preko Vlade Republike Srbije, iz sredstava zajma Svetske banke.

Dom zdravlja Valjevo

Fotoilustracija

Mišljenja koja su ovde izneta odražavaju stavove autora i ne predstavljaju obavezno i stavove „Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije“ i „Dodatnog finansiranja za Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije“, Vlade Republike Srbije ili Svetske banke.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.