Život bez nasilja – za svako dete! Udruženi u zaštiti dece od nasilja!

Udruženje “Naši snovi” iz Valjeva je koordinator kampanje Unicef-ovog projekta – Zagovaranje za primenu protokola za zaštitu dece od nasilja pod sloganom::”Život bez nasilja – za svako dete! Udruženi u zaštiti dece od nasilja!”Užički centar za prava deteta sprovodi ovaj projekat u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja,Ministarstvom zdravlja, Ministarstvom obrazovanja, nauke, i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije i UNICEF-om, uz finasijsku podršku Evropske unije.
U ponedeljak 04.12.2017. godine, u 18 časova, Udruženje Anđeli čuvari i Kreativna radionica Pinokio pridružili su se kampanji, organizovanjem prezentacije u svom prostoru za roditelje i vaspitače.
Prezentaciju su vodile Vesna Lazić, predsednica Udruženja Anđeli čuvari i prof. dr Mira Jovanović.
Roditelji u kontinuitetu pokazuju veliko interesovanje i spremnost na saradnju, tako je bilo i ovog puta. Aktivno su učestvovali u debati sa predavačima i vaspitačima, podelili iskustva, upoznali se sa preporukama Unicef-a u pravcu prevencije i pravovremenog reagovanja.
Fotografije koje prilažemo će vam približiti tok prezentacije i nas razgovor sa ciljem i važnim razlogom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.