PRIKUPLJENA SREDSTVA ZA LEČENJE DUŠANA TODOROVIĆA

Fondacija „Podrži život“ sa velikom radošću obaveštava javnost da je humanitarna akcija za četvorogodišnjeg Dušana Todorovića uspešno ZAVRŠENA.

Valjevo

 Uz pomoć dobrih i humanih ljudi, prikupljena su sredstva, koja su Dušanu bila potrebna radi nastavka lečenja u Barseloni, u klinici „Sant Joan de Deu“ (Španija).

Dušan Todorović je četvorogodišnji dečak iz Kušiljeva, kod Svilajnca, koji boluje od tumora neoblastom. Pojavile su mu se recidivne promene, zbog kojih je hitno morao da ode na lečenje.

Fondacija je od četvrtka 06.09.2018. godine do danas 15.09.2018. godine ukupno sakupila iznos od 119.391,14 EUR, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni danas na racun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak 14.09.2018. godine.

Fondacija će u ponedeljak 17.09.2018. godine javno dostaviti izveštaje o preostalim sredstvima koja su prikupljena, nezvaničnom broju sms poruka koje su poslate kao i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute.

Želimo da iskažemo zahvalnost svima koji su u ovoj humanitarnoj akciji učestvovali, jer je ova akcija posebno bila hitna i svaki dan, sat i minut su za ovog dečaka bili od posebne važnosti. Posebno se zahvaljujemo osobi koja je stupila u kontakt sa roditeljima bez podstredstva Fondacije i koja je ostala anonimana i za Fondaciju. Ta osoba je uplatila klinici direktno preostali iznos, koji nije sakupljen preko Fondacije.

Ovim putem pozivamo medije da prisustvuju konferenciji za medije, na kojoj će Vam se obratiti Dušanov otac (Aleksandar Todorović), kao i predstavnici Fondacije (Ratomir Antonović i Katarina Danojlić). Konferencija će se održati danas 15.09.2018. godine u 18 časova i 45 minuta, u Centru za kulturu “Vlada Divljan”.

Apelujemo da se nastavi slanje sms poruka na broj 5757, jer pored Dušana, nažalost, postoji jos dece kojima je potrebna pomoć.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.