Priznanje za angažovanje

Na Đurđevdan, slave Srpskog lekarskog društva, podružnica Srpskog lekarskog društva Valjevo, dobila je nagradu za najbolju podružnicu u Republici Srbiji.

DSC_0205[8430]

Srpsko lekarsko društvo, inače najstarije strukovno udruženje lekara, je ove godine ušlo u 146. godinu svog postojanja i danas broji 79 podružnica sa oko 27 000 članova, lekara i stomatologa. Predsednica Podružnice SLD Valjevo, dr Ivana Đenadić ističe značaj ovakvog priznanja koje obavezuje na dodatno angažovanje u oblasti zdravstva.

20170506_124035

-Nagrada, koja se dodeljuje za zasluge u razvoju srpskog zdravstva i zdravlja gradjana, valjevskoj podružnici predstavlja veliko priznanje za uloženi trud i ostvarene rezultate. Takodje, nagrada je i dodatni stimulans i obaveza lekarima i stomatolozima valjevskog kraja da i ubuduće zajedno radimo na osnaživanju valjevskog zdravstva, a sve za dobrobit svih naših gradjana – rekla je dr Đenadić.

20170506_124412_002

Posebnu pohvalu Podružnica je dobila jer je posle osam godina obnovila tradicionalnu manifestaciju ‘’Zavičajni dani’’, kao i za to što su naši lekari organizovali stručne skupove, medju kojima su pulmološka i hirurška sekcija, kao i druge edukacije lekara i stomatologa. U organizovanju i realizaciji svih skupova, podružnica je imala izuzetnu podršku i angažovanje lekara, Gradske uprave Valjevo, rukovodilaca zdravstvenih ustanova, valjevskih privrednika, kao i samih gradjana. Ovim putem se Podružnica SLD Valjevo svima zahvaljuje na više nego uspešnoj saradnji sa željom da se dobri rezultati u oblasti zdravstva postižu i u budućnosti.

20170506_130003

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.