Projekcija dokumentarnog filma o autizmu “SAMI”, autora jereja Željka Gardovića

Dokumentarni film o autizmu, pod nazivom “Sami”, autora i reditelja jereja Željka Gardovića, biće prikazan u utorak, 9. maja 2017. godine, sa početkom u 19 časova, u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Sami plakat f

Sa blagoslovom Episkopa valjevskog G. Milutina, Svetosavska omladinska zajednica Eparhije valjevske poziva Vas na predstavljanje ovog dokumentarnog filma koji se bavi problematikom osoba obolelih od autizma i sagledava njihove probleme iz perspektive Srpske pravoslavne crkve.

O filmu, koji je nastao kao rezultat potrebe da se ljudima približi i razjasni kako je roditeljima koji imaju decu sa autizmom i da se ukaže sa kakvim se sve problemima takve porodice suočavaju u životu, govoriće autor ovog dokumentraca jerej Željko Gardović.

U filmu učestvuju episkop austrijsko-švajcarski Andrej Ćilerdžić, prof. dr Nenad Glumbić, mr Ljiljana Ćirović, psiholog Irena Vanić, Tatjana Nikolajević, roditelj iz Vršca, Dušan Janjanin, roditelj iz Beograda.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.