Prolećno čišćenje Divčibara

Tradicionalna ekološka prolećna akcija čišćenja Divčibara, u organizaciji Studentskog parlamenta Visoke poslovne škole strukovnih studija, održaće se u sredu 10. maja.

Visoka poslovna skola

Akcija koju studenti i profesori VIPOS-a sprovode u saradnji sa JKP „Vidrak“ Valjevo i uz podršku Grada Valjeva, bila je planirana za protekli petak, ali smo bili prinuđeni da je zbog loših vremenskih uslova odložimo.

S obzirom da su za sredu 10. maj meteorolozi prognozirali optimalno vreme, više od 50 studenata VIPOS-a, koji su se prijavili za ekološku akciju, čistiće prilazni put do Divčibara iz pravca Kaone, kao i pešačke staze i izletnička mesta na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja.

Polazak autobusa sa studentima valjevske državne visoke škole je u sredu u 8 časova sa pumpe NIS-a na ulazu u Tešnjar.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.