Promocija časopisa “Sa muzikom na ti” u MŠ “Živorad Grbić”

Muzička škola “Živorad Grbić” Vas poziva na promociju školskog časopisa “Sa muzikom na ti”, koja će se održati u četvrtak, 21. septembra, u 19 časova u svečanoj sali.

casopis

Na promociji učestvuju mr Suzana Radovanović Perić, direktor škole i odgovorni urednik, mentori Bibliotečko-novinarske sekcije – msr Tijana Čitaković, glavni urednik i prof. Ana Miljković, član redakcije, Anastasija Radovanović, Marija Malidžan i Teodora Radović.

Časopis se sastoji iz četiri rubrike – Valjevski umetnici, Segmenti iz života škole, Lica muzičke škole i Svet književnosti.

Tik pred jubilej, podsećamo se značajnih kulturno-umetničkih događaja iz prethodne školske godine, učeničkih putovanja, kao i najzapaženijih uspeha učenika i nastavnika.

U koncertnom delu programa učestvuju Devojački hor, dirigent prof. Milica Stepanović Baba-Milkić, Sara Janevska, Simon Bojičić i gudački orkestar “Feniks”, dirigent mr Snežana Stevanović.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.