Promocija knjige dr Aleka Račića “Doktrina depopulacije putem zdravstvenog genocida”

U ponedeljak, 27. novembra, u 18 časova, u sali Tužilaštva biće održana promocija knjige dr Aleka Račića “Doktrina depopulacije putem zdravstvenog genocida”.

Za

“Knjiga “Doktrina depopulacije putem zdravstvenog genocida” je stručnog i patriotskog sadržaja, proistekla iz brojnih naučnih radova akademika, našeg, a svetski afirmisanog maksilofacijalnog hirurga dr Aleka Račića.

U knjizi Račić iznosi svu zdravstvenu problematiku s kojom smo se suočili u protekle tri decenije, s posebnim osvrtom na posledice NATO intervencija u Krajini, Bosni i Srbiji, posebno Kosovu. Ali se istovremeno dotiče svetskih geopolitičkih stremljenja, pandemije i aktuelnog aerozagađenja.

Iako je autor u politici (Pokret Srpske Sabornosti) ne učestvuje u predstojećim izborima, tako da se tribina ne može smatrati kampanjom niti političkom propagandom”, navode organizatori u najavi ovog događaja.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.