Prva decenija rada Kluba za osobe sa invaliditetom

Klub osoba sa invaliditetom „Korak napred“ je obeležio svoju prvu deceniju rada. Sve ove godine, Klub OSI je imao podršku grada Valjeva i u saradnji sa lokalnom samoupravom, od svog osnivanja do danas, u prostorijama koje se nalaze u Tešnjaru, klub okuplja mlade i odrasle sa invaliditetom.

Valjevo

Uključivanje u aktivnosti osoba sa invaliditetom u lokalnoj zajednici je cilj koji je zadat prilikom osnivanja, a nakon deset godina je izvesno i da je postignut. Više od 100 korisnika prođe kroz neku aktivnost Kluba tokom godine, a za mnoge je ovo i jedina aktivnost i mogućnost za izlazak i druženje. Brojne radionice glume, pravljenje nakita i čestitki, ali i rad za fizioterapeutima samo su neki od sadržaja za korisnike koji su realizovani proteklih godina.

 

Izvor: Valjevo.rs

Foto: Facebook/Klub Osoba sa invaliditetom

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.