Prva decenija rada Kluba za osobe sa invaliditetom

Klub osoba sa invaliditetom „Korak napred“ je obeležio svoju prvu deceniju rada. Sve ove godine, Klub OSI je imao podršku grada Valjeva i u saradnji sa lokalnom samoupravom, od svog osnivanja do danas, u prostorijama koje se nalaze u Tešnjaru, klub okuplja mlade i odrasle sa invaliditetom.

Valjevo

Uključivanje u aktivnosti osoba sa invaliditetom u lokalnoj zajednici je cilj koji je zadat prilikom osnivanja, a nakon deset godina je izvesno i da je postignut. Više od 100 korisnika prođe kroz neku aktivnost Kluba tokom godine, a za mnoge je ovo i jedina aktivnost i mogućnost za izlazak i druženje. Brojne radionice glume, pravljenje nakita i čestitki, ali i rad za fizioterapeutima samo su neki od sadržaja za korisnike koji su realizovani proteklih godina.

 

Izvor: Valjevo.rs

Foto: Facebook/Klub Osoba sa invaliditetom

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.