Prve projekcije zvanično od večeras!

Novi Bioskop 85 otvara vrata za publiku večeras. Prvi na repertoaru su popularni filmovi: akciona komedija “KINGSMAN: ZLATNI KRUG” od 17.30 sati, dok je veliko platno od 20 časova rezervisano za SF film “BLEJD RANER 2049” rađen u 3D tehnologiji.

Potom će u isto vreme kada se održava u ostalim gradovima Srbije, od 2. do 8 novembra, u valjevskom novootvorenom modernom bioskopu biti održan 13. The Kids Fest uz sadržajan bioskopski repertoar.

“Potrudili smo se da za 13. Kids Fest odaberemo raznovrsne igrane i animirane filmove za decu uzrasta od četiri do dvanaest godina, kao i filmove koji su istovremeno zanimljivi i starijim tinejdžerima, dakle osnovcima. Filmovi za mališane su sinhronizovani, dok su titlovani filmovi za decu stariju od deset godina. Dakle, svakog dana je drugi film na programu, a projekcije su od 17 sati i 30 minuta. U okviru 13. The Kids Festa, 2. novembra, od 20 sati, je svetska premijera filma THOR-RAGNAROK, rađenog 3D tehnologijom, koji će na repertoaru biti sve do 8. novembra”, rekla je urednik scenskog programa Sandra Pujić, diplomirani producent u pozorištu radiju i kulturi.

Prema njenim rečima, u savremeno opremljenoj filmskoj sali Doma omladine, na repertoaru će se naći najaktuelnija nova filmska ostvarenja za decu i odrasle rađena u 2D i sve zastupljenijoj 3D tehnologiji.

”Pratićemo i razna festivalska dešavanja gde će “spin ofovi” biti prikazivani i u Valjevu, istovremeno kao na “Sinemaniji”, ”Mini festu”, ”Slobodnoj zoni”, ”Festivalu autorskog filma”… Naravno, biće vremena i za predstavljanje manjih, nezavisnih domaćih i stranih filmova”, naglašava Sandra Pujić, i dodaje: ”Bioskop 85 radi posle podne. Međutim, u dogovoru sa vrtićima, školama, turističkim agencijama i drugim ustanovama, u novom bioskopu možemo prirediti i namenske projekcije za grupne posete van uobičajenog radnog vremena, odnosno tokom prepodneva”.

Valjevo

Novi Bioskop 85 radiće od utorka do nedelje, jednostavnije rečeno – neće raditi samo ponedeljkom. Iako će ponedeljak biti neradni dan, biće to pogodno vreme za promociju ostvarenja domaćih autora. Već sredinom decembra Centar za kulturu Valjevo i ove godine podržava program VAKUM-a posebno priređenim programom koji će biti održan u Bioskopu 85.

Urednik programa Sandra Pujić naznačava da u celom svetu blokbaster filmovi bivaju objavljeni četvrtkom, tako da će i u novom valjevskom Bioskopu 85 nedeljni repertoar biti određivan od četvrtka do srede naredne sedmice.

REPERTOAR:

31. oktobar i 1. novembar: KINGSMAN: ZLATNI KRUG i BLEJD RANER 2049

13. Kids Fest (od 02. do 08. novembra)

02. novembar: BAMZI I VEŠTIČINA ĆERKA (17.30h) i svetska premijera THOR-RAGNAROK 3D (20h)

03. novembar: Mali traktor Fergi 2 (17.30h) i THOR-RAGNAROK 3D (20h)

04. novembar: Čudesna sudbina kamenog dečaka (17.30h) i THOR-RAGNAROK 3D (20h)

05. novembar: O šumi Haki Baki (17.30h) i THOR-RAGNAROK 3D (20h)

07. novembar: LASTE I AMAZONCI (17.30h) i THOR-RAGNAROK 3D (20h)

08. novembar: Izgubljeno nađeno (17.30h)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.