Prvi Rally Mionica

Na teritoriji opštine Mionica, 7. i 8. jula održaće se Prvi reli „Mionica“, u organizaciji beogradskog kluba MM Power i Opštine Mionica.

Prvi dan, petak 7. jul, predviđen je za verifikaciju i tehnički pregled u vremenu od 15 do 18 časova, a ceremonijalni start relija planiran je iste večeri, u 20.41h, na lokaciji stare autobuske stanice, u Ulici Vojvode Mišića u Mionici.

Takmičarski dan počinje u subotu 9. jula ujutru, prema priloženoj satnici, a cilj relija planiran je istog dana u 18.10 časova.

 

Pred takmičarima je reli dug 200 km na teritoriji opštine Mionica prema priloženoj mapi, sa devet specijalnih ispita dužine 69,3 km. Proglašenje pobednika i dodela pehara planirana je za 19.10h  u Vojvode Mišića, stara autobuska stanica.

Reli „Mionica“ boduje se za Šampionat i KUP Srbije, a treći je po redu u ovogodišnjem kalendaru reli takmičenja SAKSSA – Sportskog Auto Karting Saveza Srbije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.